Som finalistes!!!

Hola a tots, aquesta vesprada ens assabentavem per Paqui al cole, però no ho podia creure. S'havien presentat molts blocs, però si així era, SOM FINALISTES!!! en Edublogs. 
No sé si guanyarem però ja hem d'estar contents perquè arribar fins ací ja és tot un èxit.

Ara que estem treballant a la classe l'agraïment, us done en primer lloc a tots vosaltres les gràcies pels vostres treballs,  que mantenem viu aquest tic-tac aprenem i pels vostres blocs personals que reflexen com esteu treballant. També als vostres papis i totes les persones que ens han llegit i seguit durant tot el curs. Ací podeu consultar la llista de finalistes.
A més donem l'enhorabona a Paqui, la nostra profe de música que també ha quedat finalista.

30 comentaris:

  1. Enhorabona MºCarmen! Ha sigut un éxit llegar fins aquest punt. Espere tindre un bon record de aquesta experiéncia tant emocionant.

    Olga

    ResponElimina
  2. Enhorabuena!!! Todo trabajo tiene su recompensa.
    Felicita a tus alumn@s.
    Un besote.

    ResponElimina
  3. Enhorabona! a tots nosaltres i es clar, més a Mª Carmen, per fer un bon treball del blog i posar molts treballs nostres. Felicitats i que guanyem ;)

    ResponElimina
  4. Estic super contenta. Gràcies a aquest premi (de ser finalistes), molta gent podrà conèixer el nostre treball. També pèrquè es nota que els nostres seguidos se'n adonen de que ens mereixem això.
    Espere que guanyem.

    ResponElimina
  5. Enhorabona!!! Ja som finalistes!!! Aquest és un premi molt especial per a la classe i per a MªCarmen, ja que desitjem ser finalistes. Guanyem o no, ja hem arribat molt juny, així que... Felicitats!!!

    ResponElimina
  6. MªCrmen, enhorabona!!! Bon treball tot està molt bè! Si continuem així segur que som guanyadors! Que bon treball que hem fet tot el curs!

    ResponElimina
  7. Que bé!!! Quina il·lusió que fa quedar-se finalista. Per a mi és un gran logre haver arribat fins açí amb l'ajuda de MªCarmen que ha treballat un muntó amb aquest bloc. Enhorabona!!!

    ResponElimina
  8. Hola MªCarmen, sóc María i volia felicitar-nos per mantindre aquest bloc. A mi personalment m'agradaria guanyar però... Nosaltres ens comformem abm arribar a la final. Enorabona! =)

    ResponElimina
  9. Enorabona MªCarmen, per tot el que estàs fent per nosaltres durant aquest any. Pense que tant esforç mereix guanyar encara que arribar fins ací ja es un gran mèrit. Estic molt content!!!! =)

    ResponElimina
  10. Que bé! Som finalistes! Estem tots molt contents d'haver-hi arribat fins a ací, i esperem guanyar, aixi que continuarem esforçant-nos molt.
    Molts Besets! =)

    ResponElimina
  11. Wow! Felicitats MªCarmen! Estic molt contenta i orgullosa, ja que tots hem guanyat! Hem pareix fantàstic que hagem arribat ins açí i de segur que tenim un muntó de posibilitats de guanyar! Aquest premi vol dir que el nostre bloc és un èxit!
    Enhorabona de nou! =)

    ResponElimina
  12. Hola MªCarmen, simplement volia dir que tota la classe estem molt contents encara que no ho parega.
    Tots hem treballat molt, i ens mereixem una enhorabona i moltes felicitats per tant esforç!!
    Besets =)=)=)

    ResponElimina
  13. Mcarmen,que alegria! Açò no l´haguerem aconseguit sense tú GRÀCIES!
    Pd:Espere que guanyem el premi!

    ResponElimina
  14. Que bé som finalistes!
    No em puc creure que hem arribat a això. Tota la classe hem col·laborat amb treaballs, presentacions... Som finalistes de Edublogs!

    ResponElimina
  15. Som finalistes!!!!
    Estic molt content de que gràcies a mªCarmen sigam finalistes entre molts blogs que ha participat

    ResponElimina
  16. M'alegre molt de rebre aquesta sorpresa: ser finalistes d'edublogs. Volia donarte l'ehnorabona pel bloc tan bo que has fet. Segur que guanyes!!!

    ResponElimina
  17. Es increible,hem aconseguit arribar tan lluny la veritat,no
    pensaba que aribarem tan a dalt és una gran i especial noticia.Que bé!

    ResponElimina
  18. Que bona noticia estic molt content perque se nota l'esfoç que hem fet i estic molt satisfet.

    ResponElimina
  19. Hola!
    Som finalistes gracies a Mªcarmen la nostra professora que ha fet n bon treball.
    Hem treballat molt i al final l'hem aconseguit ser finalistes!Verem si guanyem,segur que si!


    Un beset molt gran!

    ResponElimina
  20. Enhorabona MªCarmen l´has aconseguit,som finalistes despres de tant esforç i sacrifici sempre tan donat aquesta oportunitat de guanyar a el nostre bloc per que es uns dels mijors

    ResponElimina
  21. Enhorabona MªCarmen, estic molt contenta de que sigam finalistes entre tants blogs. Estic molt il·lusionada perquese que treballes molt amb ell.
    Espere que guanyem!!!

    ResponElimina
  22. Que bé,hem arrivat a la final!!Al fi de tant esforç la nosta recompensa. Enorahbona!!De segur que anem a guanayar,desegur i segirem esforçantos tots

    Un besets

    ResponElimina
  23. Enhorabona, Tic-Tac aprenem és finalista en edublogs 2012.
    Costa una mica de creure, perquè de moltissims blogs, ens han triat, guanyem o no està molt bé fins on hem arribat,
    axi que ànim i espere que guanyem.

    ResponElimina
  24. Hola Mª Carmen, sóc María i volia felicitar-nos per mantindre aquest bloc. A mi personalment m'agradaria guanyar però... nosaltres ens comformem amb arribar a la final.
    Enhorabona!! =)

    ResponElimina
  25. Que bona noticia MªCarmen, que bé que siguem finalistes. Hem treballat molt, espere que guanyem i que també quanye el teu bloc personal. Enhorabona!

    ResponElimina
  26. Felicidades a todos por el trabajo que habéis realizado!

    ResponElimina
  27. €nhorabona MªCarmen¡¡¡M'alegre moltíssim de que hages quedat finalista i epere que guanyem el premi. €stà molt bé viure aquesta experiècia, perquè hi ha molts blocs en el món educatiu que podien haver quedat finalistes. M'alegre molt de que ens haja tocat a nosaltres¡¡¡
    Un beset €NORME¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  28. Felicidades a todo el 6ºA, y especialmente a ti Mª Carmen por el gran trabajo que has realizado durante todo el año con nuestros hijos. Un premio muy merecido. Gracias.

    ResponElimina
  29. Enhora bona per la nova noticia. Gràcies per el treball ben fet.
    Una abraçada molt fort , b7s.
    Tots a Madrid.

    ResponElimina