De visita a l'IES Cap de l'Horta

Ja som al tercer trimestre i ens resta poc de curs. L'any que ve tot serà un poquet diferent, però no tant, ho hem pogut comprovar amb la visita que hem fet al IES. 

Canviem d'etapa, això si, de professors; en tindrem un major número, ja no tindrem un aula per a totes les assignatures, si no que canviarem nosaltres d'espai. Tampoc tindrem classe de vesprada, i haurem de matinar un poc més. Ah!! i tindrem taquilla i cantina.

En la visita hem pogut retrobar-nos amb companys del nostre cole, alguns dels quals ens havien preparat un itinerari per  les dependències de l'institut. L'han fet molt bé i han sigut uns perfectes amfitrions. Aquesta primera presa de contacte us servirà per anar un poquet més tranquils el proper curs, per conèixer espais i companys. És clar que tot canvi ens posa una mica nerviosos, però aquest l'aprovarem amb nota, segur.

 

2 comentaris:

  1. Aquesta eixida va estar molt bé i jo personalment m'ho vaig passar genial. Va ser molt divertida i entretinguda; encara que un poc curta. A més a més, l'any que bé serem nosaltres els que rebrem la visita.
    Besets!!!!

    ResponElimina
  2. Cerráis una buena etapa en vuestra vida y empezáis una nueva. Os deseo toda la suerte del mundo a todos y a todas.
    Besos y muchas gracias a Mª Carmen por el buen trabajo realizado.

    ResponElimina