Guanyadors del Premi Edublogs!!

Quina alegria!!!! Hui de bon de matí sabíem que eixien els guanyadors, la pàgina estava posada,  la PDI encesa i em deien: 
"Mª Carmen, recarrega la pàgina a vore si ja l'han posat". 
Ens hem anat al migdia i no, encara no estava. M'he assabentat ja en ma casa i només volia tornar a les tres i mitja, per a dir-los als vint-i-cinc que EREM GUANYADORS!!! de la VI Edició d'Espiral Edublogs en la categoria d'Alumnes de Primària. No sé si serà la baldufa d'or, plata o bronze, però ens dona igual. Crec que aquest premi reflexa tot el que han treball enguany i l'any passat, i com les TIC-TAC han fet aquest aprenentatge compartit i diferent.
Hem cantat, botat, ens hem abraçat i fins i tot algun ha plorat, a més hem compartit el moments en els companys del cole, ens han felicitat i s'han alegrat amb nosaltres.
Volia que els meus alumnes finalitzaren aquest curs de sisè amb aquesta alegria, un record que sempre portaran als seus cors. Gràcies a l'organització del premi ens heu fet molt feliços amb aquest regal, a tots els seguidors, i de nou a les famílies dels meus alumnes, per confiar-me el més valuós, els seus nanos.
Ací estem tots!
Sisè A del Col·legi Voramar, guanyadors!!!

16 comentaris:

  1. Enhorabona, és fantàstic veure com ens reconeixen la feina oi? Esteu a punt de passar a una altra etapa i el millor regal i allò més important que us ha pogut ensenyar la vostra mestra és que el treball, l'esforç i la il·lusió tenen SEMPRE recompensa. No ho oblideu mai i sereu capaços de superar qualsevol dificultat.
    Bé, ja està bé (com "s'enrollen" aquests mestres ;P) ara a gaudir del premi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies de nou, Carlos, en el meu nom i en de tots els meus alumnes, un missatge preciós :-)

      Elimina
  2. ENHORABONA MªCARMEN I ALUMNES PEL VOSTRE TREBALL I PEL PREMI, MOLT MERESCUT. SOU LA PRIMERA PROMOCIÓ DEL COLE QUE IX AMB COMTETÈNCIA DIGITAL I LA VOSTRA ÉS "UNIVERSITARIA". SEGUIU TREBALLANT...SOU EL FUTUR !!!

    ResponElimina
  3. Quina emoció hem guanyat!!! Alguns deien que si i altres que no però açò ara dona igual ja hem guanyat!!! Tots sentim una emoció enorme d'alegria!!!! Ara tenim que continuar aixi

    ResponElimina
  4. Tic-tac aprenem som campions oe.
    Estic molt content de ser guanyadors del Premi Edublogs.
    Espere que tinguem la medalla d'or!!!!!

    ResponElimina
  5. Estic molt contenta per tu i per tota la classe. Te'l mereixes. La veritat es que aunque ha sigut molt dur, es fantàstic haver llegat fins al premi.
    Enhorabona!

    ResponElimina
  6. Enhora buena Mª Carmen, bueno y a todos tus chic@s, me acabo de enterar, el viernes casi no te vi en el cole, y no me dijo nadie na, y el ordenador lo he tenido este finde un poco olvidado. Pero lo dicho felicidades para todos y a seguir pa lante. Un abrazo, Ana

    ResponElimina
  7. Enhorabona a tots y a totes! Por una enseñanza pública de calidad!

    ResponElimina
  8. ¡¡¡Felicidades Mª Carmen!!!
    Ya van tres, y seguramente vendrán más porque te encanta tu trabajo y sobre todo porque te lo mereces. El esfuerzo ha sido grande, pero la recompensa esta ahí, el ser finalista tanto en este bolg, como en el otro. Tus alumnos están muy contentos y sus padres también por toda la dedicación que haces tanto dentro como fuera del aula, te echarán de menos el curso que viene. Nosotros tres, que hemos visto todo el esfuerzo que has realizado, también estamos contentos por tus premios, sabes que estamos y estaremos ahí, apoyándote siempre. Muchos besos.

    Vicente, Alba y María.

    ResponElimina
  9. Enhorabona per aquest premi, el bon treball s'ha vist recompensat. Ara a preparar-vos per anar a Madrid a per la baldufa.

    Una abraçada

    Vanesa

    ResponElimina
  10. Quina sort, hem guanyat!!! Açó era el que esperavem desde fa temps, i ho hem aconseguit!!! MªCarmen et done la meua millor enhorabona i sort en Madrid. B7s... :)

    ResponElimina
  11. Uns alumnes i una mestra fantàstics!! Salutacions!

    ResponElimina