Matinal de O Apóstolo al nostre cole

Començava el matí d'una manera diferent a altres dies, ja que ben prompte, a les nou i mitja ens esperava la projecció de la pel·lícula que tant desitjàven veure "O Apóstolo" i que ens havíen preparat setmanes enrere. Vespra de tots Sants, aula de música tan decorada i bonica com sempre, gràcies a la nostra profe Paqui, vestimenta adient, ambient de foscor...tot acompanyava. 
I va arribar el moment, vam eixir contents, ens va agradar molt, i encara que la temàtica ací pel llevant ens queda llunyana, i algú va reconèixer que no va entendre algunes coses, vam admirar lo bé feta que estava, i crec que algú va passar una mica de por, encara que no ho admetés.
Una experiència per a repetir, sense dubte, perquè ens ha aportat molt participar a un projecte col·laboratiu que recolza el cinema espanyol, a més de treballar el llenguatge oral, escrit i el llenguatge audiovisiual. A totes les persones que l'han fet possible, GRÀCIES!!!
Pose uns vídeos d'aquest dia i esperem que la pel·lícula tinga molt d'èxit.


4 comentaris:

  1. Hola MªCarmen, sóc Àngela de sisé A, el primer vídeo dóna por!!!
    Ens ho vam passar molt bé i la pel·lícula era molt interessant.

    ResponElimina
  2. El vam passar molt bé veient aquesta pelicula

    ResponElimina
  3. Hola MªCarmen sóc Paula. Moltes grácies per fer aquestes coses per a fer-mos aprendre, divertirmos i de aquesta forma mai olvidarem els projectes que fas. Aquest projecte a estat genial.

    ResponElimina