Una entrevista molt especial

El passat divendres em vam fer una entrevista en directe a Radio Solidaria Amiga, un projecte de ràdio escolar online, creat fa huit anys per Magdalena Galiana , mestra del Ceip El Murtal de Benidorm.
Per a mi va ser molt especial, de primer perquè no m'havien entrevistat mai, i de segon perquè els entrevistadors eren els alumnes de cinc anys. Els xiquets ho van fer de meravella, van llegir les preguntes que voliem fer-me, que com em van dir les seues profes les haviem triat ells, i vos puc assegurar que van estar més tranquils que jo.
Tota una experiència, entranyable i molt simpàtica que me va fer recordar els meus bons moments de quan treballaba en aquesta etapa. I com el promés és deute i els vaig dir que publicaria un post al nostre bloc, ací l'arreplegle per si voleu escoltar-la.
Agraïsc que em convidaren i que em tractaren tan requetebé. Gràcies Mada, profes i alumnes de cinc anys del Ceip El Murtal de Benidorm.

2 comentaris:

  1. Gràcies a tú Mª Carmen per estar a Ràdio Solidària Amiga, online, la nostra ràdio i a partir d'ara la teua ràdio. Ens alegra molt que t'haja agradat l'entrevista. Nosaltres van gaudir molt amb tú.
    Gràcies també per publicar-la
    Besets. El xiquets de la ràdio i Mada

    ResponElimina
  2. Sóc mestre del CEIP El Murtal i m'ha agradat molt l'entrevista.
    Enhorabona per aquest magnífic bloc, que a partir d'ara procuraré seguir amb regularitat, i segur que aprofitaré algunes de les vostres valuoses aportacions per al meu treball a l'aula.
    Nosaltres també tenim un bloc al tercer cicle, vos pose l'adreça per si voleu fer-li una ullada:
    http://murtal3cicle20122013.blogspot.com.es/

    ResponElimina