Comencem el projecte!!!

Tal i com vos ho havia promès, aquesta setmana hem començat el projecte de "La Mediterrània, la nostra mar".



És una forma de treballar diferent, que s'anomena "aprenentatge basat en projectes". No aneu a aprendre només amb el llibre de text, no...es tracta d'investigar en pàgines d'internet, on haurem de llegir, resumir, escriure, treure conclusions, i arribar a tindre molts coneixements sobre el tema, això sí, jo us estaré guiant i acompanyant en tot moment. 
També anem a treballar en grup, cosa que no és molt fàcil, ja vos he avisat, dons i que hem d'arribar a acords i no sempre es pot fer el que ens agrada ni canviar cap treball si no volen tots.
I el millor de tot és que aquest projecte serà col·laboratiu perquè altres companys de l'escola i altres mestres que també van a treballar-lo, i entre tots aprendrem uns d'altres. 
A més participarem en activitats conjuntes com presentacions, realització de mapes, banc fotogràfic, glossari, vídeos, e inclús en eixa exposició final que ens van demanar per telèfon. 


Tota una aventura d'aprenentatge, perquè una agencia de turisme ens ha fet la comanda d'investigar sobre les costes mediterrànies, tenim un repte per davant, perquè si volen vindre a visitar-nos haurem de donar un bona informació sobre el clima, el relleu, les platges, els espais naturals que poden visitar,  no us sembla?



Recordeu-vos, millor junts, som una escola a la vora de la Mar Mediterrània, som l'escola VORAMAR, i anem a cuidar aquest mar que tots estimem, la nostra Mar Mediterrània.

Un projecte amb TIC-TAC al que estic segura que tots aprendrem moltíssim. Ànim i endavant!!!

1 comentari:

  1. MCarmen devesa es molt divertit este projecte una abracada Joan

    ResponElimina