Som guanyadors de la baldufa d'or

El divendres al migdia alguns de nosaltres empreníem el viatge cap a Madrid, ens esperava la baldufa que ens havien donat al nostre bloc. Altres van arribar de vesprada i alguns inclús el mateix dissabte matinant moltíssim. 
Érem 10 de la classe amb les respectives famílies, pareix que ningú es volia perdre l'entrega de premis.  De vesprada vam anar al cinema a vore "Los niños salvajes", començava el nostre fantàstic cap de setmana.

I per fí, dissabte, allí estàvem de bon de matí, a les 9:30 i ben guapos, ens vam acreditar i encara que ens esperaven crec que des de l'organització es van quedar un poc sorpresos de vore-nos érem un bon grapat. Tant és així que vam esperar un poc
fins que es fera el moment de la cerimònia. I quan tocaven les 11:30 començà l'entrega de premis, i a més a més van començar per la categoria de blocs d'alumnes de Primària. Van dir el tercer classificat, i ja no podíem aguantar més, tots desitjàvem que no ens anomenarem al segon...perquè això volia dir que havíem guanyat la baldufa d'or. Una gran abraçada entre tots va ser el moment més bonic, a mes més del record als companys que no havíem pogut assistir. Encara que no havia molt de temps i que la senyo no va poder  dir el que havia preparat, tots vosaltres ho vau fer perfecte.
Ha sigut el brotxe final a un bonic any ple d'emocions. M'alegre de tot cor i li ho agraïsc a  l'Associació Espiral perquè en la concessió d'aquesta distinció ens ha fet molt feliços a alumnes, pares i mestra.
Només em queda dir-vos xiques i xics de sisè A, la baldufa d'or és vostra i estic segura que sempre recordareu aquest cap de setmana que vam passar junts a Madrid, i als que no vau poder vindre us vam portar al nostre cor. Enhoraboníssima a tots!!!

6 comentaris:

  1. Enhorabuena atodo@s por ese premio tan merecido por vuestro trabajo y por vuestra innovacion. Un abrazo muy fuerte, Ana

    ResponElimina
  2. Felicidades a todos.
    Desde el colegio de Montañana en Zaragoza, (blogtañana) os felicito por vuestro trabajo. Pasamos un gran día en la entrega de premios y compartimos un gran sentimiento por la educación. A seguir así. Un saludo. Óscar.

    ResponElimina
  3. Me alegro muchísimo de haber podido estar allí junto con mi hija, fue una jornada muy emotiva, tod@s lo hicieron genial!!!Se respiraba "grandes profesionales"dedicados a sus alumnos. Un beso

    ResponElimina
  4. Des de L'ombra d'un somni, baldufa d'or en bloc d'alumnes de batxillerat, us felicitem i us donem les gràcies per donar caliu a una cerimònia molt emotiva. Veure-us saltar d'alegria en comprendre que éreu l'or va ser un dels moments més bonics del dia.
    Continueu amb aquesta alegria i il·lusió!

    ResponElimina
  5. Enhorabona des del bloc de sisè del Pau Casals de Sabadell, el segon premi de la categoria de blocs d'alumnes.
    A seguir treballant.

    ResponElimina
  6. Muchas felicidades a los editores y a su maestra. Como decía el papá de una de las ganadoras:
    "Las personas que luchan por la formación de nuestros hijos en la situación en la que se encuentra la educación en España, merecen algo más"

    ResponElimina