Celebració del 9 d'octubre i treballs de la WebQuest



Ahir va ser un dia molt especial, els alumnes de sisé eren els amfitrions de les activitats que es van preparar per a la celebració del 9 d'octubre al nostre cole, i a la que van estar tots els alumnes.

Ha recaigut sobre nosaltres una responsabilitat gran ja que som els majors, i per això ho varen fer amb il·lusió. Vam preparar la decoració i ambientació de corredors amb cartels molt bonics i originals, també escriviem el manifest per la llengua, així com diferents rimes què tenien la finalitat de que el valencià siga més parlat. 

A més dos companyes van ser les presentadores de l'acte i uns altres van formar una comitiva reial acompanyant al rei Jaume I i a la reina Violant. Per a finalitzar van fer el ball dels bastonets tots els alumnes de sisé.

Aquesta celebració era la culminació d'una WebQuest què ens ha apropat a la figura de Jaume I amb i a conèixer millor la història de la nostra comunitat. El dia anterior cada grup exposava davant els companys el resultat de la activitat que tenia encomanada, i la veritat és que van quedar molt bé, en aquesta site de treballs finals d'alumnes estan publicats.


Enhorabona xiques i xics hem fet un treball magnífic, però això no ha fet més que començar, ja què continuarem fent tmés treballs i projectes què ens apropen a conèixer millor les nostres tradicions i cultura.
 Ànim aquest és el camí!!



1 comentari:

  1. Hola M ª Carmen.Ese dia va ser xulissimo. Estava muy nerviosa quan havia de llegir el manifest. Després estava molt bé. Em encant aquest dia.Que visca el 9 D'octubre

    ResponElimina