Fins sempre!

tic-tac aprenem diu adéu. Aquest blog, feia la seua primera entrada a 1 de setembre de 2011, i hui després de quasi tres anys i tres cursos sencers diguem fins sempre. Ens agafem unes llargues vacances que no sabem quan acabaran, perquè aquest curs no el començarem.

El canvi de cicle  fa que no puga continuar amb ell, però si algun dia torne al tercer cicle, tic-tac aprenem tornarà de segur. No obstant això, podreu consultar tots els treballs que al llarg d'aquestos anys hem anant compartint amb tots vosaltres.

Com a mestra dir que ha sigut un blog que m'ha aportat molts bons i emocionants moments i un muntó d'aprenentatges a nivell personal. Ha sigut la finestra de la nostra aula i gràcies a ell hem pogut donar a conéixer experiències i projectes que feiem.

Moltes gràcies a totes i tots els que ens heu seguit i heu fet difussió dels nostres treballs; A les famílies que l'han seguit amb molt d'interés i com no, a l'Associació Espiral per haver-nos otorgat el primer premi als blogs de primària a l'any 2012. Però sobretot, un agraïment especial a les dues generacions d'alumnes que l'han omplit de experiències, d'il·lusions compartides i que han vist que els seus aprenentatges anaven de la mà a l'evolució del blog.

Amb molta llàstima us diguem, fins sempre amics i seguidors del nostre i vostre 
tic-tac aprenem!!! 
                                       Gràcies per haver estat per ací!

1 comentari:

  1. Hola M Caremen soc Elías, antiu estudiant del teu i del voramar. Ara estic a 1 ESO A i volia dirte que he apres molt en sisè.
    Una abraçada.

    Elías.

    ResponElimina