Recomanant llibres

Hui ha sigut una vesprada especial, hem estat fent presentacions de llibres que ens agradaven. Ja no tenim biblioteca a l'escola, només a l'aula, i aquesta hem d'intentar que estiga "viva" i que tinga molts llibres d'eixos que volem llegir.
Hem deixat un racó per a posar llibres que us agraden molt i que voleu que lligen els vostres companys. Us vaig proposar portar un a la classe per a compartir-lo i prestar-lo als amics per a llegir-lo, però no vos ho anava a posar fàcil, hauríeu de fer una presentació i explicar títol, autor, fer un poc de resum i donar unes raons del perquè el recomanàveu. És podia fer només eixint a explicar-lo o bé acompanyar-vos d'alguna cosa més. Volia que em sorprenguéreu, i així ha sigut, perquè fins i tot alguns han fet un "Power Point".

Us heu adonat de que costa posar-se davant del públic, de que ens posem nerviosos, de que hem d'escoltar igual que ens agrada que ens escolten...però no passa res, aquesta ha sigut la primera exposició oral, però n'hi hauran moltíssimes més i millorareu molt, vos ho assegure. L'heu fet fenomenal i la biblioteca de classe ha quedat plena amb llibres recomanats per vosaltres, així que ara, a llegir!!!

1 comentari:

  1. Precioso el montaje y geniales los actores. Felicidades a todos, ahora a por el siguiente paso: Kuentalibros. Un besazo a todos

    ResponElimina