Projecte de Medi nº 2

Ja hem finalitzat el segon projecte de treball de Coneixement del Medi. Es tractava d'una introducció a Les etapes de la història, ja què en propers projectes aprofundirem més en cadascuna d'elles.

Després de les exposicions hem fet una valoració entre tots i hem arribat a la conclusió de que hem millorat amb respecte al primer, però encara hi han coses què ens resulten complicadas. Per eixemple, treballar en grup no sempre és fàcil, de vegades no ens posem d'acord o no tots treballen amb el mateix interès i responsabilitat dins del grup. Hem vist també què fem diapositives amb molta lletra, què llegim a les exposicions perquè no les hem preparat i aprés el contingut, ens entretenim molt buscant coses què ja tenim a la Site de Viatjant a través la història. I sobre tot és molt important estar atents a les explicacions de classe per a saber exactament en què consisteix el treball i a més llegir els recursos i el què se'ns demana per a no divagar i fer més coses del què hem de fer.
Però, no obstant això millorem i aprenem cada dia, ací està la prova:




1 comentari:

  1. Hola M ª Carmen, aqueste treball em va agradar un munto. Espere que hi hagi mes. Gràcies per fer-nos aquests treballs tan xulos.Petons.Lluna

    ResponElimina