Pre estrena de "El sueño de Iván"

I va arribar el día 10 d'octubre, i vam anar al cinema. Hem  passat un dia genial!!
Eixiem del cole a les 9:30, amb moltes ganes d'arribar i una mica nerviosos. En arribar a Orihuela, al centre Ociopía, de seguida vam vore als companys de Blogmaníacos. No teníem molt de temps però el suficient per a compartir uns detallets què portavem. Ells teníen uns cromos i un banderí, nosaltres un poster signat per tot sisè. Ja dins de la sala vam vore la pel·lícula què segons hem comentat, ens ha paregut divertida, emocionant, genial...i què guapos eren els protagonistes!! 
Quan va acabar la peli, només hi havia un momentet per fer-nos una foto de record i cap al cole de nou. 

M'alegre molt de haver conegut els companys i la profe de Blogmaníacos, de què hem entès perfectament la pel·lícula, els valors què intenta transmetre, i sobre tot la idea de que som un EQUIP, UNA SEGONA FAMÍLIA. Una idea que ha d'acompanyar-nos tot el curs. Continuarem treballant sobre totes les ensenyances que té i els valors que ixen.

Els enviem també l'enhorabona al director, Roberto Santiago, per haver fet una pel·lícula per a vosaltres, pensant en xiquets de la vostra edat i als actors que han estat magnífics.

Una vegada més gràcies amics i recordeu, estem només a tres quarts d'hores de distància. 
Fins prompte!!

Click to play this Smilebox slideshow


3 comentaris:

  1. ¡Un verdadero placer haber compartido la mañana con vosotros!
    Un beso.

    ResponElimina
  2. Gracias por todas las experiencias que estas compartiendo con nuestros hijos, por todo lo que les estas enseñando y por hacerles disfrutar.
    Elena.

    ResponElimina
  3. Hola Conchita sóc una alumna de la professora M ª Carmen.Gracies per envits a tota la classe per al prestreno de la pelicula.Moltes gràcies, adeu.

    ResponElimina