Primer repte!!

Ja hem començat a treballar el primer projecte de Coneixement del Medi, i ho estem fent amb una WebQuest anomenada El rei Jaume I. Hem començat per aquest tema per la proximitat de la festa de la nostra comunitat, el 9 d'octubre, i perquè no podem deixar el cole sense aprofondir en la nostra història i les nostres costums.

L'any passat ja vam treballar amb una WebQuest, per això no calia explicar-vos què era i comes treballa. Però per a les persones que no ho sapiguen els direm que són eines què plantegen una investigació guiada amb recursos què es troben a Internet. Amb ella els protagonistes sou els alumnes i no els professors, a més vos fan cada vegada més competents i autònoms.

Fer d'investigadors, farà l'aprenentatge molt més divertit, farem moltes coses  i a més ens acostumem a treballar en grup i col·laborativament, compartint les nostres produccions al bloc de classe, al Wiki i als nostres blocs personals.

Segur que superem aquest primer repte, ànim i a treballar!!

1 comentari:

  1. Ànim xics i xiques!!! El repte és bonic no, lo següent, perquè segur que ho fareu amb la mateixa il·lu que posseu a totes les activitats que en féu. Ja estic dessitjant veure els treballs per a recordar al nostre rei en Jaume. Per favor, mantingueu-me informat dels vostres avanços, perquè segur segur que tant la vostra mestra com els pares i els altres profes estarem orgullosos de tots i cada un dels treballs!
    Una abraçada, amics!

    ResponElimina