Comença el curs...


Hola, xiques i xics, comencem un nou curs, un curs important per a tots. Per vosaltres perquè és l'últim a l'escola, a l'etapa de Primària, perquè així quasi sense adonar-vos us heu convertit en els majors del cole. Igual que quan un acaba algo és moment de valoració, ara és moment d'expectatives, de pensar com volem que siga aquest sisé. 

És el quart any que estem junts i per eixe motiu, ens coneixem i ens estimem, per això crec que entre tots hem de fer aquest any innolvidable. Tinc moltíssima il·lusió i espere transmetre-us-la, no vaig a enganyar-vos ens espera un curs de treballar molt i esforçar-nos a tope. 


Ha arribat el moment de fer-vos majors i començar des de el primer dia a demostar-ho. Vos assegure que tindrem mols bons moments, i dessitge que molt aprenentatge tant vosaltres com jo, ja que si per a vosaltres és un curs nou, per a mi també ho és. Per això anirem tots de la mà. 


Ara que comencem pareix molt llunyà, però en un tres i no res, estarem acomiadant-nos, i marxareu cap a l'institut, per això hem d'aprofitar molt bé les experiències i totes les coses que vagen passant.

Espere que sigau creatius, bons companys, que sigau respectuosos els uns amb els altres, que treballeu en grup, que viscau moltes experiències, que investiguem moltes coses i que descobriu el plaer d'aprendre ja que us acompanyarà tota la vida.
Estic convençuda de que ho lograrem, allà anem!!! 

FELIÇ CURS 2011/2012!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada